Skip Navigation

CARAVAN MARKT - KAMP PRIKOLICE, SOLUN

Preduzeće CARAVAN MARKT Dimitris nalazi se u Solunu i bavi se kamp prikolicama već punih
15 godina. Naše sedište je od 2009 premešteno na novu lokaciju, nadomak Soluna (13. kilometar Autoputa Solun - Moudania), pored tržnog centra EUROTECH.

Uz pomoć preduzeća CARAVAN MARKT Dimitris možete iznajmiti kamp prikolicu po svom izboru, možete se upoznati I doći u dodir sa originalnim načinom letovanja. Bilo da izaberete boravak u kampu, bilo boravak na parceli po svom izboru, naše kvalifikovano osoblje će obezbediti prevoz i montažu kamp prikolice za vas. Oslobodite se na ovaj način svih komplikacija i uživajte u svom odmoru.

Takođe, u našem izložbenom prostoru moćete naći rezervne delove i opremu za kamp prikolice: hemiju, zaštitna vrata, šatore, ruke sa oprugama, rezervne delove za aparate na gas (šporet, kuhinja, bojler, frižider), mreže protiv insekata, rezervne delove za WC, transformatore, pumpe, kao i veliki izbor sličnih proizvoda.

Kvalifikovano osoblje našeg preduzeća obavlja Tehničko održavanje - Servis - Popravku vaše kamp prikolice bilo u kom trenutku, preko cele godine. Bilo u okviru naše servis garaže, bilo na mestu gde je locirana vaša kamp prikolica (parcela ili kamp), budući da tokom letnjih meseci naši saradnici posećuju Halkidiki I Pijeriju svake nedelje. Treba takođe istaći da u našoj radnji možete da parktirate svoju kamp prikolicu na određeni vremenski period, kao i tokom cele sezone, na dobro čuvano mesto, koje je pod konstantnim nadzorom.

Kontakt

CARAVAN MARKT KAMP PRIKOLICE
13. kilometar Autoputa Solun - Moudania
(Tržni centar Eurotech), Solun, Vazdušni most Termi, P.B. 57001, Tel. : +302310 028654
Mob. : +306977 236955
E-mail: info@kamp-prikolice.com