Skip Navigation

IZNAJMLJIVANJE

Već 5 godina preduzeće Caravan Markt vam pruža mogućnost iznajmljivanja kamp prikolice po vašem ukusu! Proces iznajmljivanja kamp prikolice tiče se dve velike kategorije klijenata, koje se svaki put formiraju na osnovu upotrebe za koju je kamp prikolica predviđena.

KAMP PRIKOLICE ZA LETOVANJE

Ukoliko ste zainteresovani za iznajmljivanje kamp prikolice dovoljno je da posetite našu radnju u Solunu. Izaberite jedan od 40 različitih modela kojim raspolažemo i isprobajte ovaj poseban alternativni način letovanja. Uz kapacitet o tri do sedam osoba, i dimenzije od četiri do osam metara kao i raspoloživost različitih vrsta rasporeda, kao na primer: jednokrevetna, standardna spavaća soba, sa umetnutom dnevnom sobom, ili i sa krevetima na sprat, sve kamp prikolice našeg preduzeća su savremene I proizvedene posle 2000. godine.

Ukoliko nemate prethodnog iskustva sa odmorom u kamp prikolici, ne posedujete odgovarajuće vozilo kako biste prevezli kamp prikolicu ili ste zabrinuti za pravilnu montažu kamp prikolice i šatora, naša kompanija pruža sva rešenja. Obezbeđujemo prevoz, montažu, kao I dezinfekciju kamp prikolice koju izaberete za svoj odmor. Pozivamo vas u naš izložbeni prostor kako biste se uverili u sve dostupne opcije. Nakon što odaberete ono što vam zaista odgovara na vama je samo da obavestite naše iskusno osoblje o tome gde želite da kampujete. Ostalo je na nama.

Poslednjih godina sve više je onih koji su okrenuti ovom načinu letovanja, zbog njegove izuzetno povoljne cene. Uživajte u privilegiji boravka u prirodi i uživajte u opuštenim trenutcima daleko od stresova i pritiska svakodnevnog života. Upoznajte se sa navikom kampovanja.

Kontakt

CARAVAN MARKT KAMP PRIKOLICE

13. kilometar Autoputa Solun - Moudania
(Tržni centar Eurotech), Solun,
Vazdušni most Termi, P.B. 57001
Tel. : +302310 028654, Mob. : +306977 236955
E-mail: info@kamp-prikolice.com