Skip Navigation

REZERVNI DELOVI - SERVICE

U našoj radnji funkcioniše prostor za popravke i servis. Naša kompanija je u mogućnosti da preuzme na sebe redovno održavanje, popravke, kao i ugradnju opreme u vašu kamp prikolicu ili kamp kućicu. Poverite našim kvalifikovanim saradnicima sve poslove vezane za: popravku kamp prikolice nakon nezgode, popravku poda, delimično ili kompletno zaptivanje, farbanje, desalinizaciju I prečišćavanje šasije, zamenu prozora, zamenu zatvarača, popravke aparata na gas (šporet, kuhinja, bojler, frižider), ugradnju krovnog ili podnog sistema za klimatizaciju, ugradnju solarnih sistema za potpunu energetsku nezavisnost kao I za  kompletnu rekostrukciju vaše stare kamp prikolice. Istovremeno, preuzimamo kompletnu opravku vaše šatorske kamp prikolice (zamena fitilja, zamena šavova uz pomoć dvoiglovke, krpljenje, pranje I zamena zastora).

Raspolažemo velikom lagerom polovnih i novih rezervnih delova za sve kamp prikolice. Na taj način možemo odmah da popravimo bilo kakva oštećenja ili da ugradimo novu opremu u vašu kamp kućicu ili kamp prikolicu.  

Jedan od osnovnih problema što se tiče kamp prikolica u našoj zemlji predstavlja njihov prevoz od mesta na kom se nalaze do servis garaže. Često su održavanje ili popravka oštećenja otežani nemogućnošću prevoza. Ukoliko se vaša kamp prikolica nalazi konstantno na jednoj lokaciji i ne postoji mogućnost prevoza, naše preduzeće obavlja njen servis, ugrađivanje opreme ili popravku uređaja kamp prikolice u prostoru na kome se ona nalazi. Iskusni saradnici CARAVAN MARKT Dimitris-a poseduju iskustvo, tehničku spremnost I opremu kako bi vas oslobodili procesa prevoza, I popravili sva oštećenja.

U toku čitavog leta mobilna radionica našeg preduzeća posećuje kampove, popravljajući kvarove čili prodajući dodatnu opremu, rezervne delove I potrošnu robu za kamp prikolice. Tokom zime, posećujemo ski centre popravljajući aparate na gas i ugrađujući opremu za zimski odmor (Duomatic, Duocontrol, zamena cisterni za vodu itd.).

Sve posete i popravke koje se obavljaju u vašem prostoru se zakazuju uz dogovor radi vaše što bolje usluge. Za bilo koju informaciju, tehnička pitanja ili za zakazivanje kontaktirajte nas na: (+30) 6977236955 & (+30) 2310 028654 (g. Dimitris).

Naše preduzeće je uz vas 10 godina obezbeđujući doslednost i poštovanje, i predstavljajući garantovani izbor na polju kamp prikolica.

Kontakt

CARAVAN MARKT KAMP PRIKOLICE

13. kilometar Autoputa Solun - Moudania
(Tržni centar Eurotech), Solun,
Vazdušni most Termi, P.B. 57001
Tel. : +302310 028654, Mob. : +306977 236955
E-mail: info@kamp-prikolice.com